Kita

10 kasdienių produktų padidina vėžio riziką!

ibokite šių produktų naudojimą, kad išsaugotumėte savo sveikatą, taip pat užkirstumėte kelią vėžio vystymuisi!

Vėžys yra labiausiai paplitusi mirtina liga!Šiame straipsnyje papasakosime apie produktus, kurie sukelia vėžinių ląstelių susidarymą ir vystymąsi.

Žinoma, nuo vienos porcijos nieko nebus, bet pernelyg didelis šių produktų naudojimas padidina vėžio augimo riziką!

Įvertinkite kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Tyrimai parodė, kad šie produktai skatina vėžį ir sutrikdo sveikatą.

Kai medicinos ekspertai kalba apie vėžį sukeliantį maistą, manoma, kad jame yra kancerogeninių medžiagų ir pavojingų cheminių medžiagų.

Čia yra 10 maisto produktų, su kuriais turėtumėte būti atsargūs;

1. Konservuoti pomidorai

Pomidorai yra vienas iš sveikiausių maisto produktų, tačiau šis teiginys netaikomas konservuotiems pomidorams.

Konservantai, naudojami pomidorams išsaugoti, veikia hormoninę sistemą, taip pat padidina krūties ir prostatos vėžio atsiradimo riziką.

2. Balta duona

Baltoji duona labai padidina cukraus kiekį kraujyje, o tai gali sukelti sveikatos problemų.

Ekspertai mano, kad žmonės, kurie kasdien suvalgo penkias baltos duonos riekes, turi du kartus didesnę nei kiti, riziką susirgti inkstų vėžys, nei tie kurie suvalgo pusantros riekės.

Beje, geriausia valgyti juodą duoną.

3. Raudona mėsa

Valgydami raudoną mėsą padidinate vėžio riziką.

Raudonojoje mėsoje yra nitratų, o per didelis jų suvartojimas sukelia nitrozo junginių susidarymą, kurie turi įtakos gaubtinės žarnos gleivinei.

Valgyti raudoną mėsą reikėtų ribotai.

4. Apdoroti balti miltai

Šie miltai balinami su cheminėmis medžiagomis, kurios yra kenksmingos jūsų organizmui, ir po ilgesnio vartojimo gali paskatinti vėžinių ląstelių atsiradimą.

Kvietiniai miltai yra geriausia alternatyva baltiesiems miltams, nes jie nėra balinami.

5. Perdirbta mėsa

Ant mūsų stalų dažnai galite rasti apdorotą mėsą, kumpius, dešras, salami …

Perdirbant mėsą naudojami konservantai ir kitos cheminės medžiagos, tai labai pavojinga sveikatai.

6. Traškučiai

Traškučių gamyboje naudojamos cheminės medžiagos, žinomos kaip akrilamidas.

Tai įvyksta, kai krakmolai yra veikiami aukštoje temperatūroje. Tai dažnas kancerogenas, kuris padidina vėžio riziką.

7. Sultys

Sultyse yra daug cukraus ir kalorijų, taip pat yra cheminių medžiagų, kurios padidina vėžio riziką.

8. Spragėsiai iš mikrobangų krosnelės.

Šių spragėsių problema yra ta, kad grūdai yra padengti cheminėmis medžiagomis, kurios padidina plaučių vėžio atsiradimo riziką.

9. Alkoholis

Per didelis alkoholio vartojimas gali sukelti smegenų, gerklų, stemplės, kepenų, krūties, skrandžio, prostatos ir kasos vėžį.

Taip yra todėl, kad alkoholis susidaro iš acetaldehido, kuris sutrikdo DNR, taip pat baltymų susidarymą.

10. apdegęs maistas.

Kepta mėsa ir skrudinta duona yra laikomi sudegintais.

Sudedamosios dalys (tamsesnės, labiau apskrudintos) turi daug heterociklinių aminų, kurie visų pirma didina vėžio riziką.

Prieš pradėdami taikyti bet kokią liaudies gydimo priemonę, būtinai kreipkitės į gydytoją!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Straipsniai, kurie jums patiks

Kiekvienas žmogus turi tik 3 galimybes įsimylėti, todėl svarbu juos visus priimti

admin

25 stulbinančios nuotraukos, verčiančios abejoti mūsų pasaulio sveikata

admin

22 dizainerių kūriniai, paverčiantys pasaulį šiek tiek pamišusiu

admin